Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

Hajk Kalv

FiskehistorierSkapad av Leli sön, maj 26, 2019 21:09:30
Ännu ett äventyr som är avslutat och en fantastisk hajk läggs till handlingarna. Vi har svårt att misslyckas och gänget som är med bidrar givetvis till den fantastiska stämningen.
Vi träffas på lördags morgon på kalvs familjecamping en otroligt vacker plats och vilken camping.. kan bara rekommendera dig ett besök om du inte varit där. Ägarna är underbara och campingen den bästa jag någonsin varit på.
Vi slå upp vårt läger 2 stora indiantält..campinggästerna som var där måste klart undrar..
3 båtar, 3 kanoter fyller vi för det stora gäddfisket..NU ska det tas stora gäddor, med just de nya stora gäddbetet. Var är alla de stora gäddorna??? Ok Mariell och jag blev attackerade av en mega gädda som flög in i vår kanot. Den tog ett varv runt våra ben i kanoten, helt klart ville den äta upp oss. Vi besegrade besten som i alla fall vägde ca 0.5 kg, den flög samma väg tillbaka. Bara den som var där förstå vilken trauma detta var för mig och Mariell.
Vi hade även satt upp banorna så gänget kunde träna i Haspel Arenberg och Fluga precision. Detta slutade att campinggästerna ville prova och fastnade totalt i denna sport.

Natten blev kall och blöt, vad gör det när man ligger i en varm sovsäck??
Söndag morgon vaknar man till regnet, men som alltid skiner solen för oss. Frukost intas med sol och vi får en fin fm fiske. Fångst denna dag ?? Vi ska ta det på nästa rapport eller på nästa hajk.. Nää vissa är klart fantastiska, tar fångst alla gånger och jag tror alla fick fisk utom Janne ... Eller ?? Vad säger du Janne fick du något ???

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Janne sön, maj 26, 2019 21:41:04

Fru ordförande har helt rätt, inte blev det någon fisk för min del. Dock så fick jag umgås med trevliga ungar o er andra och som bonus mina barnbarn. Räcker långt, riktigt långt...