Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

Nominering till alla sportfiskevänner

FiskehistorierSkapad av Kenneth ons, mars 26, 2014 23:28:10Nominering till alla mina sportfiske vänner att under 2014 inte ta mer fisk hem efter våra fisketurer än att den ryms på din stekpanna.

I dag är det en ny trend att nominera varandra till olika aktiviteter ex dricka ett glas öl eller liknande varför gör inte vi sportfiskare samma sak – nominera någon att vara aktsam om vårt fiskbestånd oavsett om det avser lax, öring, harr, sik, torsk eller sill.

lyssnade på ett föredrag av Gunnar Westrin på båtmässan i Göteborg för någon månad sedan. Ett attan så trevligt föredrag men det var ett par ord som gjorde störst intryck på mig och det var Gunnars fars förmaningsord till Gunnar – ”Ta aldrig hem mer fisk än den ryms i din stekpanna” – attan så kloka ord för dig och mig som älskar att sportfiska.

Av denna orsak Nominera jag dig min vän att följa Gunnars pappas råd – att jag under 2014 inte skall ta hem mer fisk än det ryms i min stekpanna.

Ni som antar min Nominering sänd den vidare till dina fiskekamrater och låt dem göra det samma. Lägg ut vackra bilder och rapporter på fb så får vi alla möjligheten se vad resultatet blir under ett år.

Skitfiske på er alla som antar min Nominering.  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.