Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

En varning – Rekoproffset AB i Halmstad – I mitt tycke ett skoja företag.

Sur gubbeSkapad av Kenneth fre, december 06, 2013 11:04:06

En varning – bilfirman Rekoproffset AB i Halmstad – I mitt tycke ett skoja företag. Företaget gör som jag ser det allt för att lura kunden på pengar till ett undermåligt arbete.

Jag skulle reparera bromsarna på min bil samt byta en lamda givare – beräknad kostnad var 3 200 kr plus en och en halv timmes jobb. Nu efter tre besök är bromsarna fortfarande inte fixade trots att jag har betalat nästan 6 500 kr – bromsvajer måste bytas – vidare klara de inte av att byta en lamda givaren – vet inte vilken som skall bytas - trots detta fick jag betala givaren.

De ser ut som en fågelholk i nyllet – Efter detta fick jag nog av dem och avbröt alla förbindelser även vinterförvaring av mina däck. Nytt problem - efter en timmes letande kunde de så slutligen leta upp minna sommardäck som jag skulle ha på vinterförvaring – Men attan vad de letade genom alla skrymsel.

Fy fan för detta företag – några tusenlappar fattigare – en bil inte fixad – men trots det rätt glad att slippa att ha att göra med dem i framtiden.

Med andra ord det var sista gången jag eller min bil besöket denna skojarfirma.



  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real





Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.