Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

En solig och varm premiärdag vid Nissan och Fyllån

FiskehistorierSkapad av Kenneth fre, mars 01, 2013 14:25:55

En solig och varm premiärdag vid Nissan och Fyllån

Som tillsyningsman besökte jag Nissans nedre sträcka i dag på premiären och kunde konstatera att det var bra med folk från Wallbergs ut till småbåtshamnen. Vädret var riktigt bra på förmiddagen framför allt för de som stod i lä för den kalla vinden uppe mellan järnvägsbron och Wallbergs. Fångsterna av öring såg ut att vara bäst här uppe medan det utanför slottsbron var glesare mellan nappen.

Stämningen var riktigt bra överlag men framför allt hos gruppen som fiskade vid Gamletull - här var det både en varm brasa som annat som stärkte gruppen.

Fångsterna då – jag såg inga riktigt stora öringar utan det var som vanligt fiskar 45 cm eller mindre. Och det kom ändå upp ett tiotal öringar som låg straks över mini måttet. Den största fisken jag såg var vid järnvägsbron – en laxbesa på ca 1 meter.

Fick även rapport från Fyllån – här var rapporten dåligt med vatten få personer som fiskade – fyra till fem personer var av en var tillsyningsman. Naturligtvis stod denna fisketillsyningsman som vanligt klistrad på en av de bästa platserna. – Jag har tidigare skrivit om denna tillsyningsman och tänker inte upprepa min kritik men det är ändå märkligt att denna person kan hålla på som han gör.  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.