Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

Sista handen på alla föreberedelser inför resan till England och Skottland.

ResedagbokSkapad av Kenneth mån, april 19, 2010 13:42:29

Det är attan vad mycket som skall fixas innan vi ger oss i väg på årets resa med husbilen - i år till England och Skottland.

Resplanen är att vi ger oss i väg den 22 april med färja från Varberg till Grenå för att därefter köra vidare under fredagen till färjan Esbjerg Harwich. Denna färja går på lördag em. men innan dess skall jag med minn hund till en veterinär så att hon kan få en tablett för bandmask - i annat fall kommer hon inte in i England.


Håller våra planer är vi i England söndagen den 25 april kl 12:00. Vår plan är vidare denna dag att köra upp längst Englands ostkust ca 20 mil på vår väg mot Skottland.

 

När det gäller att förbereda sig funderar jag på om England och Skottland är ett U land – när jag ser all mat jag och frugan har med på turen.

Det är attan vad mycket som skall fixas innan en tripp som denna – bilen skall på verkstad, räkningar skall betalas, deklaration skall fixas, mat skall inköpas, resplan skall fixas, pass skall med, hundens papper skall fixas, pengar skall växlas – hu jag ger upp – det går inte att nämna allt som måste vara klart innan vi ger oss i väg på resan.

 

Om det inte är nog med allt detta som skall fixas så är det även mycket i fiskeklubben som även skall vara klart innan vi ger oss i väg – sjöar skall städas, hemsidan fixas, styrelsemöten, möte om Nissan – hu även här ger jag upp.


Förutom detta måste jag fixa en del inför min resa till Norge i mitten på juni.

 

Attan - förutom allt detta är det även en del på jobbet som skall fixas innan resan. – hu det skall bli en befrielse när vi åker i väg på torsdag för första planerade stoppet i Falkenberg.


Jag kommer att lägga ut resan efterhand som jag får tid.  • Kommentarer(0)//www.laxfiskaren.se/#post99