Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

Flugfiskemässan i Stockholm 2010

FiskehistorierSkapad av Kenneth tor, mars 11, 2010 15:37:29

Sitter på jobbet och lägger sista handen på arbetet inför resan till Stockholm och Flugfiskemässan med besök fredag och lördag – med andra ord vi kommer att övernatta två nätter i Stockholm .

Ok det är 50 mil till Stockholm och man måste vara lite galen som kör denna sträcka tur och retur enbart för att lära, se och prova prylar om flugfiske - men inte för att fiska – Någon sa det underlätta detta liv om man är lite tokig så här vi kommer.

Det skall bli kul att träffa likasinnade flugfiskare och flugbindare men framföralt skall det bli kul att se och prova nya prylar samt träffa gamla och nya polare i 08 staden.

Ett av målen för resan är att inköpa lite extra flugbindningsmaterial – det är alltid spännande att på dessa mässor leta upp det där lite extra – alltså det som man tror man saknar men som erfarenhetsmässigt ändå oftast hamna i en av boxarna och där glöms bort.

Ett andra mål är att se alla duktiga flugbindare – och av dem lära nya knep till sitt flugbindande. Hu jag bävar när jag tänker på de gäddflugor jag band i Hökensås hoppas att jag denna gång finner knep för små flugor i storlek 16 -18.

  • Kommentarer(0)//www.laxfiskaren.se/#post93