Laxfiskaren

Laxfiskaren

Om den här sidan!

Laxfiskaren berättar fiskehistorier och ibland finns det sanning bakom dem.

laxen@laxfiskaren.se

G Falk Artic-Flyfishing - Oseriös flugfiskearrangörer på Island ?

Sur gubbeSkapad av Kenneth tis, november 20, 2012 11:32:16

En av mina fiskevänner på FB drabbades av det som är skrivet nedan.

Hej alla! Jag håller på att slutföra en polisanmälan till Island!

Jag och min sambo skulle åka på semester till Island i somras, och eftersom jag är en passionerad flugfiskare så skulle jag ju såklart passa på att flugfiska 2 dagar. Jag tog kontakt med G Falk Artic-Flyfishing som kallar sig guide på Island. Vi bestämde 2 dagars fiske varav 1 laxfiskedag och 1 öringfiskedag. Jag satte in 5000 Svenska Kronor på hans bankkonto på Island.

Han skulle köpa fiskelicens till mig. Han skulle även få betalt för bensin och andra ev utlägg i samband med fisket.

Han kom aldrig och hämtade mig. Det blev inget fiske för mig. Han blåste mig på upplevelsen som jag så hade längtat efter. Jag var ju såklart väldigt arg för att han hade lurat mig och svikit mig på det viset.

Hur kan man bara göra så om man kallar sig en fiskeguide (fiskekompis)??? Han heter Gudmunder Johannesson. gfalk@trouticeland.com Han har lovat mig i snart 4 månader att betala tillbaka pengarna, men han bara luras.

Skicka detta vidare till alla som är seriösa flugfiskare och fördöm hans svek och uppförande. Jag uppmanar er att be alla flugfiskare runt om i välden visa sin avsky mot honom. Skicka det vidare till alla ni känner!  • Kommentarer(2)//www.laxfiskaren.se/#post190